1980-1981 - 45 jaar getrouwd

Reindert en Els 1975-2020
Title
Ga naar de inhoud
1980 was natuurlijk voor ons 1 van de hoogtepunten omdat wij een nieuwbouw huurhuis in de wijk de Hoek kregen in de straat de Uilenhoek 14 en we waren daar natuurlijk heel blij mee, maar een jaar later werden wij nog veel blijer want onze dochter Ilona werd op 16 april 1981 geboren in de Uilenhoek
Ilona was bij haar geboorte niet op het juiste gewicht het was niet zo erg dat ze in de couveuse moest, maar ze moest wel 3 kruiken in haar bed en de kachel moest volop branden, terwijl het buiten redelijk warm was.
Omdat ze slecht op gewicht kwam moesten we naar het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam en daar hebben wij +/- 1 1/2 jaar gelopen voordat alles goed was.
Deze foto is genomen toen wij met vakantie waren in Gerolstein in Duitsland waarvoor we eigenlijk geen toestemming kregen van het ziekenhuis omdat ze nog veel te klein was, maar als we beloofde om haar elke dag te wegen op deze vakantie en dan ook elke dag het gewicht zouden doorbellen(wat natuurlijk in die tijd niet zo makkelijk was) mochten we toch gaan.
Dus toen wij in Gerolstein aankwamen moesten wij op zoek naar Babywaage(babyweegschaal), deze vonden we uiteindelijk bij een drogist in Gerolstein, deze konden wij huren en hebben deze meegenomen naar het vakantiehuisje(zie foto hiernaast en klik op de foto voor de website).
<
 
>
Wij zijn dikwijls op vakantie geweest in Duitsland maar Gerolstein blijft altijd iets apart voor ons samen op vakantie met onze twee dochters Brenda en Ilona  in een prachtige omgeving en een heel leuk vakantiehuisje klein maar gezellig.
Brenda was hier 3 jaar en Ilona een paar maanden het was af en toe wel behoorlijk klimmen en klauteren met een kinderwagen de berg op, maar leuk was het en het leuke is dat Ilona verleden jaar met haar gezin op vakantie geweest in Gerolstein(2018).
Homepage Familie Linnenbank
               • Liefde is slechts een woord, totdat je iemand ontmoet die het betekenis geeft
               • Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit 2 stukjes
               • Jij laat mijn hart lachen
Terug naar de inhoud